Freebies

Op deze pagina vind je een verzameling van leuke gratis printables. Deze kun je direct downloaden, zonder dat je een winkel account nodig hebt.

Zeg nou zelf: is dat leuk of is dat leuk?

Pakjesavond Aftelkalender 2020

Sinds 2017 maak ik ieder jaar een nieuwe aftel-/schoenzetkalender en uiteraard houd ik deze traditie in ere. Oftewel: hier is de Pakjesavond Aftelkalender 2020!

HOE WERKT DE AFTELKALENDER?

Download de kalender en zet je kind(eren) aan het werk om hem zo mooi mogelijk te versieren. Kleuren, stempelen, glitters… Wat ze maar kunnen bedenken. Vul het verlanglijstje in, knip deze af en zet hem op 17 november in de schoen. En vergeet vooral ook niet om er een lekkere wortel voor het paard bij te doen!

Geef de ingevulde Schoenzetkalender een mooie plek in huis. Lijst hem mooi in, plak hem op de muur met fancy washi tape of lekker klassiek: aan de koelkast met een stel fouter-dan-foute magneten. Als hij maar goed gezien kan worden! 

Tip van Flip: Rol de kalender op en stop deze ook in de schoen, samen met een pen, stift of setje stickers zodat Piet erop aan kan geven wanneer de schoen gezet mag worden.

Uiteraard wil ik heel graag zien wat jullie met de kalender hebben gedaan. Deel de mooiste creaties op de Creanerd Facebookpagina, of op Instagram met de hashtags #creanerd #aftelkalender2020. Ik kan niet wachten om ze allemaal te zien!

Ik wens jullie allemaal veel kleur- en knutselplezier en een heel gezellige Sinterklaasperiode toe!

DOWNLOAD DE SCHOENZETKALENDER

Klik op de afbeelding hieronder om de kalender (pdf) te downloaden en te printen.

Sinterklaas Aftelkalender 2020 Downloadlink