Schoenzetkalender versie 3

€ 0,00
Bestand(en)

Tel samen met je kind af naar pakjesavond en maak het meteen zichtbaar wanneer er een schoen mag worden gezet!

Sinds 2017 probeer ik ieder jaar een aftel-/schoenzetkalender te maken.

HOE WERKT DE AFTELKALENDER?

Download de kalender en zet je kind(eren) aan het werk om hem zo mooi mogelijk te versieren. Kleuren, stempelen, glitters… Wat ze maar kunnen bedenken. Vul het verlanglijstje in, knip deze af en zet hem op 17 november in de schoen. En vergeet vooral ook niet om er een lekkere wortel voor het paard bij te doen!

Geef de ingevulde Schoenzetkalender een mooie plek in huis. Lijst hem mooi in, plak hem op de muur met fancy washi tape of lekker klassiek: aan de koelkast met een stel fouter-dan-foute magneten. Als hij maar goed gezien kan worden! 

Tip van Flip: Rol de kalender op en stop deze ook in de schoen, samen met een pen, stift of setje stickers zodat Piet erop aan kan geven wanneer de schoen gezet mag worden.

Uiteraard wil ik heel graag zien wat jullie met de kalender hebben gedaan. Deel de mooiste creaties op de Creanerd Facebookpagina, of op Instagram met de hashtags #creanerd #aftelkalender2020. Ik kan niet wachten om ze allemaal te zien!

Ik wens jullie allemaal veel kleur- en knutselplezier en een heel gezellige Sinterklaasperiode toe!

HOE WERKT DE AFTELKALENDER?

Download de kalender en zet je kind(eren) aan het werk om hem zo mooi mogelijk te versieren. Kleuren, stempelen, glitters… Wat ze maar kunnen bedenken.

Tip van Flip: Rol de kalender op en stop deze ook in de schoen, samen met een pen, stift of setje stickers zodat Piet erop aan kan geven wanneer de schoen gezet mag worden.

Geef de ingevulde Aftelkalender een mooie plek in huis. Lijst hem in, plak hem op de muur met fancy washi tape of lekker klassiek: aan de koelkast met een stel fouter-dan-foute magneten. Als hij maar goed gezien kan worden!

-----

De PDF die je ontvangt bestaat uit 2 pagina's. Eentje met en eentje zonder de dagen vooraf ingevuld.
Deze versie bevat 20 vakjes en is bijvoorbeeld te gebruiken als de intocht op 16 november valt.

-----

Uiteraard wil ik heel graag zien wat jullie met de kalender hebben gedaan. Deel de mooiste creaties op de Creanerd Facebookpagina, of op Instagram met de hashtag #creanerdaftelkalender. Ik kan niet wachten om ze allemaal te zien!

Ik wens jullie allemaal veel kleur- en knutselplezier en een heel gezellige Sinterklaasperiode toe!

Meer informatie
Format Download