Downloads en printables

Wat zijn printables?
Printables zijn digitale producten. Er wordt in dit geval niets bij je thuis bezorgd maar in plaats daarvan ontvang je een mail met daarin een link naar het PDF-bestand van de door jou bestelde printable. Deze kan je vervolgens zelf downloaden en thuis uitprinten

Copyright printables:

  • Je mag de printables niet verkopen of aanbieden als je eigen ontwerp.
  • Printables zijn alleen voor persoonlijk gebruik en mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden.
  • Je mag de printables niet uploaden op een website van jezelf of iemand anders.
  • Je mag de printable niet online publiceren. Het eindresultaat mag je uiteraard wel delen met anderen, bijvoorbeeld hoe je poster aan de muur hangt! Tag Creanerd met de hashtag #creanerd, vind ik leuk!
  • Alle ontwerpen blijven ten allen tijde het (intellectuele) eigendom van Creanerd/MooiMentha.

Heb je hier vragen over, neem dan contact op met Creanerd.

Levertijd printables:
De levertijd is maximaal een half uur. Na het plaatsen van je bestelling wordt de mail met de download link direct door ons systeem verzonden. Als het langer duurt is er iets fout gegaan. Check voordat je hierover contact met ons opneemt wel eerst even je spam-box en kijk of de mail daar niet beland is. De printable kan je drie keer downloaden op je computer en na 14 dagen vervalt de downloadlink. Sla hem dus voor de zekerheid meteen even op op je computer.

Voor welk formaat is de printable geschikt?
Tot welke grootte je het bestand af kan drukken verschilt per ontwerp. Het formaat staat aangegeven op de productpagina. De meeste posters kan je afdrukken op A3 grootte en kleiner.